Murat Kurum son anketi açıkladı: Öne geçtik

Murat Kurum son anketi açıkladı: Öne geçtik

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, son anketin sonuçlarını açıkladı. Kurum, "Öne geçtik" dedi.

AK Parti'nin Murat Kurum'u, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nu aday gösterdiği İstanbul'da 31 Mart'ta kıyasıya bir rekabet yaşanacak. İki lider seçim startını verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, katıldığı televizyon programında son anket sonucunu paylaştı.

"ÖNE GEÇTİK"

Her konuşmasında kentsel dönüşüme ağırlık vereceğini söyleyen Kurum, son yaptırdıkları ankete ilişkin konuştu. Kurum, "İlk adaylığımız açıklandığında o büyük teveccühü ve beklentiyi karşıladığımızı da yapmış olduğumuz anketle ölçmüştük. İlk başladığımızda rakibimiz bizden 1,5 puan öndeydi. Dün bir araştırma daha aldık ve ki sahada da bunu net bir şekilde gördüm, biz öne geçmiş durumdayız. Anketler bunu söylüyor" dedi.

"ŞU AN ÖNDEYİZ AMA REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"

Kurum, "Tabii ki ittifaklar daha netleşmedi. Partilerin hangi adayı çıkaracağı, çıkarıp çıkarmayacağı belirlenmedi ama biz çok güzel gidiyoruz. Şu an öndeyiz ama rehavete kapılmayacağız. 31 Mart akşamına kadar teşkilatlarımızla çok büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşımıza projelerimizi, hayallerimizi, İstanbul vizyonunu anlatıyoruz ve bu motivasyonla da 31 Mart gecesine kadar sahada olacağız, çalışacağız, koşturacağız" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.