Nefes kesen maçta kazanan Galatasaray

Nefes kesen maçta kazanan Galatasaray

Süper Lig'in 30. haftasında gol düellosuna sahne olan ve nefesleri kesen maçta Galatasaray Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada golü bulan taraf Galatasaray oldu.

Barış Alper Yılmaz'ın pasında ceza sahası dışında klas bir vuruşu altına imzasını atan Dries Mertens takımını 1-0 öne geçirdi.

Kasımpaşa maçta 7 dakika sonra dengeyi sağladı. Mauro Icardi'nin yaptığı ters vuruşla skor 1-1'e gelirken ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı golle başladı. Dries Mertens'in pasında Mauro Icardi skoru 2-1'e getirerek takımını bir kez daha önce geçirdi.

Ev sahibi ekip, Aytaç Kara'nın ceza sahası dışından attığı müthiş golle maçta durumu 2-2 yaptı.77. dakikada hızlı gelişen atakta Ben Ouanes'in 'al da at' dercesine pasında Nuno Da Costa topu ağlarla buluşturdu: 3-2

Kasımpaşa'da Claudio Winck, Wilfried Zaha'ya yaptığı müdahalenin ardından hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını işaret etti. 81. dakikada kullanılan penaltıda topun paşına geçen Icardi'ye Andreas Gianniotis gol izni vermedi.

Penaltıyı kaçıran Mauro Icardi 2 dakika sonra attığı golle kendini affettirdi. Hakim Ziyech'in ortasında topa iyi yükselen Mauro Icardi yaptığı kafa vuruşuyla skoru 3-3 yaptı.

90. dakikada Galatasaray bir kez daha öne geçti. Mauro Icardi'nin şutunda direkten dönen topu ağlarla buluşturan Carlos Vinicius skoru 4-3 yaptı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Galatasaray büyük bir heyecana sahne olan maçta sahadan 4-3'lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

Galatasaray bu sonuçla puanını 81 yaparak liderliğini sürdürdü. 43 puanda kalan Kasımpaşa ise 5. sırada haftayı tamamladı.

Milli aranın ardından oynanacak olan haftada Galatasaray sahasında Hatayspor ile mücadele edecek, Kasımpaşa ise evinde Kayserispor'a konuk olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.