Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı

Kara para aklama kervanında yer alan Candan kardeşlerden Nihal Candan, yakalandığı anoreksiya hastalığı sebebiyle tahliye edildi. Candan, cezaevindeki günleri ve koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, cezaevinde anoreksiyaya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi.

Kanal D Haber'e süreci anlatan Candan, aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldıklarını belirterek, "Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk" ifadelerini kullandı.

"PSİKOLOJİK OLARAK ZOR GELDİ BANA"
Yaşadıkları sürecin zorluğunu anlatan Nihal Candan, "Ama kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık. Psikolojik olarak zor geldi bana" dedi.

"Hatalarımız vardır" diyen Candan "Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" ifadelerine yer verdi.

"SORUN YAŞAMADIK"
Cezaevi günlerini "Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti" diyerek nitelendiren Candan, Seçil Erzan'a ilişkin olarak ise "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk." diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.