Nihat Kahveci'den Galatasaray'a övgü dolu sözler

Nihat Kahveci'den Galatasaray'a övgü dolu sözler

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Nihat Kahveci dün oynanan Galatasaray-Sivasspor maçını değerlendirdi. Kahveci Galatasaray'a övgü dolu sözler sarf etti.

Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci çarpıcı yorumlarına devam ediyor. Kahveci bu sefer de Galatasaray-Sivasspor maçını değerlendirdi. Galatasaray şampiyonluk yarışında dün çok önemli bir mücadeleye çıktı. Evinde Sivasspor'u ağırlayan Galatasaray 6-1'lik skorla galip gelirken futboluyla da izleyenleri hayran bıraktı.

"NASIL ÖVMEYEYİM"

Maçı yorumlayan Nihat Kahveci aynı zamanda sosyal medyada kendisini eleştiren kitleye de yanıt verdi. 'Galatasaray'ı çok övüyorsun' yorumlarına maruz kaldığını söyleyen Kahveci şu ifadeleri kullandı: "Bana diyorlar ki 'Ya Nihat abi sürekli Galatasaray'ı övüyorsun.' Ben nasıl övmeyeyeim. Saygı duyuyorum. Mertens'i konuşuyorum, iki gol atıyor asist yapıyor. Hakim Ziyech'i konuşuyoruz ne zaman 35 metreden vursa gol atıyor. Icardi'ye bakıyosun gol atmadan maç bitirmiyor. Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Torrerira, Muslera bu isimleri nasıl övmeyelim. İlk 11'e alınsınlar alınmasınlar herkes oyundayken ellerinden geleni yapıyor. Övmeyelim ama nasıl övmeyelim 96 puan... 105 puanın 96'sını topladılar. Helal olsun."

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.