Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe şaşkınlığı: "Çok enteresan bir durum"

Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe şaşkınlığı: "Çok enteresan bir durum"

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanında 2 puan bıraktığı maçı değerlendirdi. İsmail Kartal'ın hamlelerini eleştiren Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin maçta 1 gol atamamasını "çok enteresan" sözleriyle yorumladı.

Eski futbolcu Nihat Kahveci, 0-0 sona eren Konyaspor-Fenerbahçe maçını Nutspor'da yorumladı.
Kahveci, bu sezon 89 gol atan Fenerbahçe'nin bu maçta 1 gol atamamasının enteresan bir durum olduğunu vurguladı.

Kahveci, "Batshuayi'si, Serdar'ı, Cengiz'i, Szymanski'si, Tadic'i... Dzeko'nun mininum 4-5 tane pozisyonu varken 1 tane bile atamamak çok enteresan durum. Böyle berabere kalırsın." ifadelerini kullandı.
"Konyaspor'un neden ligin dibinde olduğu belli" diyen Nihat Kahveci, "Taç atan bir takım haline bürünmüşler o kadar. Başka hiçbir organizasyon yok ama buna rağmen 89 tane gol atmış Fenerbahçe'nin bu maçta bir gol atamaması çok enteresan." sözlerini sarf etti.

İsmail Kartal'ın Tadic değişikliğini eleştiren Kahveci, "Ön tarafta üçünü toplasan 5.50 metre adam var. Arkası dönük verirsin, indirir ve şut atarsın. Kapalı defansı nasıl açacaksın başka türlü? Tamam orta da bir seçenek de 150 tane orta açtın. Bu arada madem orta açacaksın bu takımda nokta atışı orta açabilen Tadic'i niye oyundan çıkardın? Szymanski ne zaman sol ön oynadı?" dedi.

Şampiyonluk yarışına değinen Nihat Kahveci, "Şampiyo dedim ben Galatasaray'a 3 hafta önce. Son harfin iki çizgisini attılar, sondaki bir çizgi kaldı. Futbol tarihinin akıllara gelmemiş, yaşanmamış bir mucizesi yaşansın ki Fenerbahçe şampiyon olsun." ifadelerini kullandı.

Ahmet Oğuz'un Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı faul sonrası kırmızı kartla cezalandırılması gerektiğini savunan Kahveci, "Maçın içinde Fenerbahçe kötüydü. Konyaspor Fenerbahçe'den daha kötüydü. Hakem hepsinden kötüydü. Autlara korner veriyor, kornerlere aut veriyor, yanlış taçlar veriyor... Bu arada Ferdi'nin pozisyon öncesi Ahmet Oğuz'a yaptığı bir faul var, hakem devam ettirdi.

Hakem hatası, faulü vermedi. Sinirlendi gitti Ferdi'ye koştu. Dersin ki taban atmadı, yumruk atmadı ama niyeti çok kötüydü. Ben hakem olsam kırmızı kart verirdim. Eğer hakem verseydi hiç sorgulamazdım da. Çünkü top yok orada ve buna rağmen gidip Ferdi'ye vurdu. Bence sportmenliğe aykırı bir durum var ortada." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.