O isim bir kez daha Eurovision'da!

O isim bir kez daha Eurovision'da!

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından biri olan Sertap Erener, Eurovision şarkı yarışmasına geri dönüyor. Erener, 2003 yılında "Everyway That I Can" şarkısıyla Türkiye'ye birincilik getirerek unutulmaz bir zafer elde etmişti.

Eurovision hayranlarını bu haber heyecanlandırdı. 2003 yılında ülkemize birincilik getirdiği Eurovision şarkı yarışmasında yıllar sonra yeniden sahne alacak. Erener, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı final öncesi ‘Everyway That I Can’i seslendirecek.

11 MAYIS'TA KAZANAN BELLİ OLACAK

Eurovision şarkı yarışması geri sayım başladı. Yarışma, İsveç'in Malmö kentinde 68'inci kez düzenlenecek. Malmö Arena'da düzenlenecek olan yarışma, 7 Mayıs ve 9 Mayıs 2024'te iki yarı final halinde gerçekleşecek. 11 Mayıs 2024'te ise Eurovision Şarkı Yarışması'nın kazananı belli olacak. 9 Mayıs akşamı Sertab Erener "Everyway That I Can” şarkısının farklı bir versiyonunu seslendirecek. Türkiye 2013 yılında puanlama sistemindeki haksızlığı gerekçe göstererek Eurovision’dan çekilmişti.

İSVEÇ'TEN DAVET ALDI

1999 yılında İsveç’e birincilik getiren Charlotte Perrelli ise “Take Me to Your Heaven” ile sahnede olacak. İstanbul konserinde bu yıl Eurovision’un gerçekleşeceği İsveç’ten davet aldığını söyleyen Sertab Erener, yarışma gecesi için sıkı bir hazırlık sürecine girdiğini ve “Everyway That I Can” şarkısının farklı bir versiyonunu seslendireceğini açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.