Öğretmene zorunlu görev: 23-24 Mart’ta işbaşı yapmak mecburi

Öğretmene zorunlu görev: 23-24 Mart’ta işbaşı yapmak mecburi

Anadolu Üniversitesi 23-24 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Açıköğretim Fakültesi sınavları için öğretmenleri resen görevlendirmeye karar verdi.

Anadolu Üniversitesi 23-24 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Açıköğretim Fakültesi sınavları için öğretmenleri resen görevlendirmeye karar verdi. Ücretlerde artış yaşanmaması sebebiyle birçok öğretmen görevlerini iade etti. Bunun sonucunda üniversite resen atama işlemlerine başvurdu.

1-004.jpgZORUNLU GÖREV

Öğretmenlerin görev tercihlerini kabul eden üniversite, ödenecek ücretlerin yetersizliği nedeniyle görevlerini iptal etmeleri üzerine resen atama işlemlerine geçiş yaptı. Anadolu Üniversitesi tarafından görev talep etmeyen öğretmenlere de resen olarak görevlendirileceği sınav için onay vermeleri amacıyla SMS ile bilgilendirme mesajları gönderiliyor.

Öğrencilerin merakla beklediği AÖF vize sınavlarının ise 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtiliyor. Sınav giriş belgelerinin online olarak sisteme giriş yapılarak alınabileceği vurgulanırken sınavda dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili öğrencilere bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.