Okulda dehşet saçmıştı: Cezası belli oldu

Okulda dehşet saçmıştı: Cezası belli oldu

Kayseri'de Şehit Haldun Ateş İlkokulu'nda 4 çocuk annesi Şehriban A. gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yı tabanca ile göğsünden vurarak yaraladı. Şehriban A.'nın cezası belli oldu.

Kayseri'de Şehit Haldun Ateş İlkokulu'nda 5 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen olayda 4 çocuk annesi Şehriban A. gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yı tabanca ile göğsünden vurarak yaraladı. Olaydan sonra tutuklanan Şehriban A. hakkında "öldürmeye teşebbüs etme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İfadesinde kendisinden çocuğu olduğunu, eşinden boşanarak Kasım K. ile evleneceğini anlatan genç kadın Kasım K.'nın başka kadınlarla da mesajlaştığını gördüğünü söyledi.

Olay günü okula gittiğini anlatan Şehriban A. Kasım K. ile kıskançlık sebebiyle tartıştıklarını iddia ederek Kasım K.'nin "çocuk benden değil" demesi üzerine sinirlenerek çantasındaki silahla ateş ettiğini söyledi.

Amacının öldürmek olmadığını söyleyen genç kadın pişman olduğunu belirtti.

Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada savcılık genç kadının müebbet hapsini istedi. Durulma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.