Olaylı maça olay yorum! Ahmet Çakar’dan hakem eleştirisi

Olaylı maça olay yorum! Ahmet Çakar’dan hakem eleştirisi

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Bordo-mavililer zorlu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, karşılaşmayı değerlendirdi. İşte o yazı.

Süper Lig'de dün akşam ortalığı kasıp kavuran bir maç oynandı. Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Maçtan sonra yaşanan olaylar ise maçın önüne geçti. Trabzonspor taraftarları sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Maçına ardından spor yazarlarından ardı ardına yazılar geldi. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar'da konuya değindi. İşte o yazı:

“MAÇI FENERBAHÇE’YE HEDİYE ETTİ”

Maçın hakemini eleştiren Ahmet Çakar, “Trabzon'da kara bir gece yaşadık. UEFA, FIFA, dün bu karşılaşmayı izleseler 'Bu maç nasıl 90 dakikaya tamamlandı' diye birbirlerine sorarlar. Fenerbahçe ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı. Ardından devreye Trabzonspor seyircisi girdi. Meşaleler, yabancı cisimler sahaya yağdı ve tüm Fenerbahçe bir anda sindi. Önce kaleci Livakovic'in hatasıyla gelen bir frikik golü, ardından da Djiku'nun acemice yaptığı bir penaltı ile maç birden eşitlendi.

Seyirci görevini yapmış gibi 2-2'den sonra sahaya hiçbir şey atmadı. Halil Umut Meler adlı sözde hakem, aynı şartlarda maçı devam ettirdi. Bitime de az bir süre kala Batshuayi, attığı golle Fenerbahçe'yi ipten aldı. Maçtan sonra yaşananları hepimiz gördük. Bu önce ülke federasyonunun basiretsizliği, sonra da hakem Meler'in futbola ihanetidir. Üstelik Fenerbahçe'nin galibiyet golünden önce de Oosterwolde'nin yaptığı faulü görmeyerek bu sefer de maçı Fenerbahçe'ye hediye etti” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.