Öldürülen kadının ailesine mahkemede zina videosu şoku: Bilmiyorduk

Öldürülen kadının ailesine mahkemede zina videosu şoku: Bilmiyorduk

Aldatıldığı iddiasıyla eşini öldüren İ.A. hakim karşısına çıktı. Olayın detaylarını anlatan İ.A., cinsel içerikli videolarını gördüğünü söyledi.

Sakarya'da meydana gelen olayda, İ.A. kendisini aldattığını düşündüğü eşi Tansu A.'yı ve görüştüğü B.Y.T'yi sokak ortasında silahla vurarak yaraladı. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Tansu A., kurtarılamadı. Sevgilisi olduğu iddia edilen B.Y.T. ise tedavisinin ardından taburcu oldu. Zanlı İ.A. ise tutuklandı.

ŞOK İDDİA!

Görülen ilk duruşmada savunmasını yapan İ.A., eşi Tansu ile 2014'de evlendiğini ve 2 çocuklarının olduğu bilgisini verdikten sonra olay tarihinde eşinin eski telefonunu kullandığını söyeyen İ.A., "Olay günü fabrikada çalışırken telefon kasmaya başlamıştı. Bazı uygulamaları silerken eşimin başkasıyla birlikte olduğu cinsel içerikli videolarını gördüm ve hemen eve geldim. Çocuklar evin önünde oynuyordu eşimi arabayı aldım, evden uzaklaştık ve bir yerde durduk. Beni aldatıp aldatmadığını sordum. İlk başta inkar etti. Videoları gösterince de bir kerelik bir hata olduğunu, B.Y.T.'nin görüntüleri izinsiz çektiğini, tehdit etmesi üzerine ilişkiye devam ettiğini ve pişman olduğunu söyledi" dedi.

İlk olarak boşanmak istediğini ifade eden sanık İ.A., B.Y.T.'nin tehlikeli biri olmasına karşın silahını yanına aldığını söyledi. İlk başta B.Y.T. telefonu açmadı. İlk olarak B.Y.T.'nin kendine ateş etmeye kalkıştığını söyleyen sanık, "O sırada eşim telefonu alıp kaçmaya çalıştı, ayaklarına ateş ettim başka bir şey yapmadım 112'yi arayarak eşimi ve sevgilisini Camili mezarlık mevkisinde vurduğumu, evime de ekip gelmesini söyledim." dedi.

ANNE: KIZIMI EVDEN KOVABİLİRDİ

Tansu A.’nın annesi C.K. ise "Kızımın başka biriyle ilişkisi olduğunu bilmiyordum öyle bir şey varsa sanık kızımı evden kovabilirdi ama öldürmesini kabul etmiyorum. Şikayetçiyim" dedi.

Dava sonucunda sanığın tutukluluk halinin devam etmesine karar verilerek duruşma ertelendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.