Oosterwolde'ye Avrupa'dan dev talip

Oosterwolde'ye Avrupa'dan dev talip

Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi haline gelen Jayden Oosterwolde, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Fransız devi, Jayden'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği performansla dikkatli üzerine çeken ve taraftarın sevgilisi haline gelen Jayden Oosterwolde, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Asıl mevkisi sol bek olan ancak mecburiyetten stoper olarak da görev yapan Hollandalı genç yıldızın adı transferle anılmaya devam ediyor.

FRANSIZ DEVİNDEN KANCA

Jayden Oosterwolde Fransız devin kancasına takıldı. Marsilya'nın Oosterwolde için 10 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı kaydedildi. Rakamı yetersiz bulan Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı 15 milyon Euro'nun altında bir rakama satmayacağı öğrenildi.

6 MİLYONA TRANSFER OLMUŞTU

Fenerbahçe formasıyla 44 resmi maça çıkan Jayden Oosterwolde, bu mücadelelerde 2 gollük katkı sağladı.

Sarı Lacivertliler, Oosterwolde'yi 2023 kış transfer döneminde İtalya Serie A kulübü Parma'dan 6 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna katmıştı.

OLAYLI MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU

Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından çıkan olayların hakkında konuşan Oosterwolde, şu ifadeleri kullandı:

"Hakem maçı bitirdiğinde ve biz galibiyeti kutlamaya başladığımızda insanlar sahaya, bize doğru koşarak geldiler. İlk gördüğüm elinde silah olan maskeli bir adamdı. Ne olduğunu anlamadan etrafımız Trabzonspor taraftarları ve onları durdurmaya çalışan bazı görevliler tarafından sarıldı. Tek düşünebildiğimiz, birbirimizi mümkün olduğunca çabuk güvenli bir yere götürmekti.

Takım arkadaşıma doğru koşan maskeli ve silahlı bu ilk taraftarın kafasına tekme atmadım. Yere yatırıldığında ona tekme attım, kabul ediyorum. Bunu yaptım çünkü tüm o kargaşa anında kendimizi büyük bir tehdit altında hissettik. Elinde bir silah vardı. Tehlikeliydi ve bize daha fazla bir şey yapamayacağından emin olmak istedim. Sonrasında görüntüleri de izledim. Yakından bakarsanız, kafasına tekme atmadığımı görebilirsiniz."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.