Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Opus Dei terör örgütü - 1

Opus Dei terör örgütü - 1

Geçen haftaki yazımda Moon Tarikatı’ndan “terör örgütü” diye bahsettiğim için gücenenler olmuştur diye düşünüyorum. Gerçi o gücenen tipler konu İslam tasavvufunun tarikatları olunca kürek gibi dillerini çıkarıp gericilikten, bağnazlıktan, yobazlıktan başka bir laf bilmiyorlar. Lakin konu siyonist tarikatlar olunca bütün o şeytani yüzlerini içlerine gömüp melek görünmeye çalışıyorlar.

Esasında vurgulamak istediğim nokta bu değildi, aklıma gelmişken taşı yerine koymak istedim. Vurgulamak istediğim nokta, Moon Tarikatının da Opus Dei’nin de katıksız terör örgütü olduğudur. Nasıl böyle bir iddiada bulunuyorsun diyenlere şu cevabı vermek isterim. FETÖ ile ilgili birçok iddianame ve yargılamada FETÖ’nin diğer paydaşları Moon Tarikatı ve Opus Dei olarak zikredilmiştir. Bahsettiğim resmî metinlerden bu tespiti teyit edebilirsiniz. Örneğin tarafımdan hazırlanıp yayımlanan FETÖ Çatı Dava İddianamesi’nde sayın savcının Moon Tarikatı’nı ve Opus Dei’yi FETÖ’yle olan benzerliği yönüyle altını çize çize anlattığını görebilirsiniz. Pekâlâ bu durumda fetullahçılık bir terör örgütü ise Moon Tarikatı da Opus Dei de bal gibi terör örgütüdür. Moon Tarikatı ya da Opus Dei terör örgütü değilse fetullahçılık da terör örgütü değildir. İzah işte bu kadar basittir. Şimdi de bazıları fetullahçılığın silahlı ve eylemli bir örgüt olduğunu, diğer ikisinin ise farklı olduğunu öne sürebilir. İyi de fetullahçılık dediğiniz mefhum da 15 Temmuz’a kadar aynen diğerleri gibi silahsız ve eylemsiz, kendi hâlinde bir siyonist tarikat olarak tanımlanıyordu. Bazı gerçekleri birilerinin gözüne sokmak için illa darbe yapılmasını beklemek mi gerekiyor? Kaldı ki Opus Dei de Moon Tarikatı da siyonizm üzerinden çok etkili istihbari ve askeri operasyonel güce sahip; bir başka deyişle gerektiğinde dağa adam kaldırıp kelle kesen örgütlerdir. Nasıl ki fetullahçılar Necip Hablemitoğlu, Eşref Bitlis, Muhsin Yazıcıoğlu, Vali Recep Yazıcıoğlu, Başsavcı Mustafa Alper gibi birçok cinayete imza atmışsa Mooncular ve Opus Deiciler de ara sıra ellerini kana bulamaktan geri kalmayan organize ve sofistike çetelerdir.

Moon Tarikatını ve Opus Dei’yi “terör örgütü” olarak tanımlamamıza serzenişte bulunan siyonistlere boy boy cevap verdikten sonra esas meseleye geçebiliriz.

Opus Dei, Latince’de “tanrının işi” anlamına gelmektedir, 1928 yılında İspanyol papaz Josemaria Escriva de Balaguer tarafından Madrid’de kurulmuş ve Papa Pius XII tarafından onaylanmıştır. Katolikleri siyonistleştirme projesidir; tüm dünyada yaklaşık 1 milyon sempatizanı ve 70 ülkede 80 bin faal militanı bulunmaktadır. Yanı sıra dünya çapında 400 üniversitesi ve 200’e yakın koleji, 700 civarı gazete ve dergisi, 60 radyo ve televizyon kanalı, 40 haber ajansı ve 12 sinema şirketine sahiptir. Sembolleri, dünyayı temsil eden bir daire içine yerleştirilmiş Katolik haçıdır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR