Orhan Gencebay korkuttu

Orhan Gencebay korkuttu

79 yaşındaki usta sanatçı Orhan Gencebay, damar tıkanıklığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. İnternette hemen Orhan Gencebay öldü mü, Orhan Gencebay sağlık durumu nasıl aramaları başladı. İşte cevabı:

İnternet siteleri ile sosyal medyada zaman zaman kimi ünlü isimlerle ilgili “öldü mü” söylentileri yer alabiliyor, insanlar bunun gerçek olup olmadığını araştırmaya koyulabiliyor. Buna son örnek Orhan Gencebay öldü mü söylenti ve aramaları oldu.

Bir yerlerde önce ünlü müzisyen Orhan Gencebay ile ilgili “öldü mü” söylentisi ortaya atıldı. Ardından Orhan Gencebay öldü mü haberleri yapıldı. Peki bu Orhan Gencebay öldü mü haberlerinin kaynağı ne?

4 Ağustos 1944 Samsun doğumlu ve Mayıs 2023 itibariyle 79 yaşında olan ünlü sanatçı ile ilgili Orhan Gencebay öldü mü söylentisinin kaynağı tam olarak bilinmemekle birlikte, geçirdiği rahatsızlıkla gündeme gelmesinin birilerince fırsata çevrildiği düşünülüyor.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Neticede Türk dizi ve sinema oyuncusu Orhan Gencebay hayatta.
Gencebay, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye başvurdu, burada sanatçıya stent işlemi yapıldı.

Peki Orhan Gencebay sağlık durumu nasıl?

Stent işlemi uygulanan usta sanatçı Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, rutin sağlık kontrolleri için hastaneye başvuran Gencebay’ın darlık belirlenen iki kalp damarının stent ile açıldığı aktarıldı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Açıklamada şöyle denildi: "Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor..."

Sanatçı Gencebay geçtiğimiz yıl da boğazında oluşan kitle nedeniyle bıçak altına yatmıştı.

“ALP KIRŞAN ÖLDÜ MÜ?”

Bu arada, geçtiğimiz aylarda oyuncu Alp Kırşan için de Alp Kırşan öldü mü haberleri yayınlanmıştı. Oysa ki vefat eden Alp Kırşan değil babası Erdinç Kırşan’dı. Erdinç Kırşan'ın cenazesi Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılmıştı.
Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.