Ormanda kenevir tarlası bulunu: 3 gözaltı

Ormanda kenevir tarlası bulunu: 3 gözaltı

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde, ormanda yasa dışı kenevir yetiştirdiği tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda toprağa gömülü 445 gram esrar ile bidonlara ekili 6 kök kenevir, 12,5 gram esrar, 12 uyuşturucu hap, 31 kenevir tohumu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çifteler ilçesi Erbap Mahallesi'nde, ormanda yasa dışı kenevir yetiştirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından H.K., K.Y. ve İ.D.'nin kenevir yetiştirdiği belirlendi. Ormanda ve şüphelilerin evlerinde, uyuşturucu madde arama köpeği Akça ile arama yapıldı.

Aramada, bidonla toprağa gömülü 445 gram esrar, bidonlara ekili vaziyette 6 kök kenevir, 12,5 gram esrar, 12 uyuşturucu hap, 31 kenevir tohumu, esrar öğütücü aparat, esrar sarma aparatı, 111 esrar sarımında kullanılan ve 'çarşaf' diye tabir edilen kâğıt ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler H.K., K.Y. ve İ.D. sağlık kontrolünden geçirilip, ardından ifadeleri için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.