Otobüste yaşlı çifti dövenlerle ilgili yeni gelişme!

Otobüste yaşlı çifti dövenlerle ilgili yeni gelişme!

Mersin’de lise müdürü ve oğlunun bir belediye otobüsünde 77 yaşındaki yaşlı bir adamı darp ettiği olayda yeni bir gelişme yaşandı. Oğluna ‘Kaçma şüphesi’ olmadığı gerekçesiyle tahliye kararı verildi.

Mersin’de bir belediye otobüsünde kan donduran bir olay yaşandı. Bir otobüste engelli yaşlı bir adama ve eşine saldıran okul müdürü İsmet T.'nin 17 yaşındaki oğlu için "Kaçma şüphesi" olmadığı gerekçesiyle tahliye kararı verildi.

KARAR KAMUOYUNDA TEPKİ ÇEKTİ

Mersin'de 15 Aralık 2023 yılında İsmet T. ve oğlu A.O.T. otobüste kalp pili takılı, felçli ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat ve eşi Hamidiye Polat ile tartışmış ve saldırmıştı. Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan olay büyük tepki çekmişti. 17 Ocak 2024'te İsmet T. tutuklanmış, 28 Şubat 2024'te ise oğlu tutuklanmıştı. Çocuk Mahkemesinde görülen duruşmada şüpheli oğluna 'Kaçma şüphesi' olmadığı gerekçesiyle tahliye kararı verildi. Müşteki avukatı Hasan Hüseyin Öztürk bu kararı kabul etmelerinin mümkün olmadığını açıkladı. Ayrıca bu karar kamuoyu ve müşteki avukatı tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Öte yandan, 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde okul müdürü bana İsmet T. hakkında görülecek davanın bugün saat 14:00'te yapılması planlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.