Pasifik Donanım ve Yazılım sahibi kim, halka arz ne zaman?

Pasifik Donanım ve Yazılım sahibi kim, halka arz ne zaman?

SPK Bülteninden çıkan halka arz haberi sonrası vatandaşların araştırmaya başladığı Pasifik Donanım ve Yazılım hakkında bilgiler merak edilmeye başlandı. Peki Pasifik Donanım ve Yazılım sahibi kim, halka arz ne zaman?

SPK Pasifik Donanım ve Yazılım halka arzına onay verdi. 2024’ün ilk halka arzlarından biri olan Pasifik Donanım ve Yazılım araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar tarafından merak konusu olan Pasifik Donanım ve Yazılım hakkında bilgileri derledik. Şirketin halka arz fiyatı ve sahibi merak ediliyor. Peki, Pasifik Donanım ve Yazılım sahibi kim, halka arz ne zaman?

p1.jpg

PASİFİK DONANIM VE YAZILIM SAHİBİ KİM?

Pasifik grubu bünyesindeki Pasifik Donanım ve Yazılım ortakları arasında Fatih Erdoğan, Abdulkerim Fırat ve Mehmet Erdoğan bulunmaktadır. İstanbul Bilişim Vadisi Teknopark’ta yer alan Pasifik Teknoloji, inovatif yazılım ve donanım çözümleri sunmaktadır. Teknoloji ve AR-GE şirketidir. Yazılımdan donanıma, teknolojik altyapıdan siber güvenliğe birçok alanda hizmet vermektedir.

pew.jpg

PASİFİK DONANIM VE YAZILIM HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK Bülteninde Pasifik Donanım ve Yazılım halka arz fiyatı 35 TL olarak belirlenirken, şirketin halka arz talep toplama tarihi henüz açıklanmadı. Şirketin bu ay içerisinde halka arz olması beklenmektedir. Şirket halka arz olduktan sonra halka açıklık oranı yüzde 20,15 olacak. Şirket halka arz gelirinin yüzde 45’ini yatırım harcamaları, yüzde 35’ini AR-GE yeni ürün yatırımları ve yüzde 20’sini işletme sermayesinde kullanacağını açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.