Pişkin hırsızlar soydukları evde yemek yemişler

Pişkin hırsızlar soydukları evde yemek yemişler

Diyarbakır’da lüks villalara girip, hırsızlık yaptıkları belirlenen 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev sahiplerinin olmadığı lüks villalarda geceyi geçirdikleri ve marketten aldıkları ürünleri tükettikleri ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, lüks villalarda yaşanan hırsızlık olaylarının artmasıyla çalışma başlattı. Bu villalardan parmak izi ve delil toplayan polis ekipleri, ev sahiplerine ait olmayan poşetlerde alışveriş barkodları tespit etti. Daha sonra alışverişin yapıldığı yerlere gidip, güvenlik görüntülerini izleyen polis, 1'i kadın, 5 şüpheliyi belirledi.

manannaasdasdasd.jpg

Yapılan araştırmada, şüphelilerin dikkat çekmemek için lüks araç kiraladıkları, ev sahiplerinin olmadığı villalarda geceyi geçirip, marketten aldıkları ürünleri tükettikleri ortaya çıktı. Harekete geçen polis, 'Barkod' adı verilen operasyonla A.T S.F D.F, D.K. ve S.T. gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin çaldığı eşyalar da ev sahiplerine teslim edildi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.