Pursaklar'da Ertuğrul Çetin resmen aday

Pursaklar'da Ertuğrul Çetin resmen aday

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarına devam eden AK Parti’de yeni bir gelişme yaşandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in Pursaklar’da bir kez daha aday gösterileceği kendisine tebliğ edildi.

73 şehrin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u aday gösterdi. İl adaylarını belirleyen AK Parti’de sıra ilçe adaylarına geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un 39 ilçesindeki adaylarını kamuoyuna tanıtan AK Parti’de gözler başkent Ankara’ya çevrildi. Ankara çalışmalarına devam eden AK Parti’de bazı ilçe adaylarının adaylıkları kendilerine tebliğ edilmeye başlandı. Bu kapsamda 5 yıldır Ankara’nın Pursaklar ilçesinde hizmet yürüten ve Pursaklar halkı tarafından sevilen Ertuğrul Çetin, bir kez daha Pursaklar’dan aday olarak belirlendi. Çetin’in adaylık kararı ise kendisine tebliğ edildi.

ertugrul-cetin-2.jpg

KARAR TELEFONLA VERİLDİ

AK Parti’de Ankara’nın ilçe adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor. Büyük bir önemle aday belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti, bazı ilçelerde adayları netleştirdi. Adaylığı belli olan ilçelerden biri de Pursaklar oldu. 5 yıldır Pursaklar’a hizmet eden ve vatandaşlar tarafından sevilen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeniden belediye başkanı adaylığı aranarak tebliğ edildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.