Rakip futbolcuya kafa atan teknik direktörün  görevine son verildi

Rakip futbolcuya kafa atan teknik direktörün görevine son verildi

İtalya Serie A'nın 28. haftasında Lecce ile Hellas Verona'nın karşı karşıya geldiği maçın bitmesinin ardından sahaya girerek rakip oyuncuya kafa atan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa'nın görevine son verildi.

İtalya Serie A'nın 28. haftasında Lecce ile Hellas Verona arasında oynanan karşılaşmada korkunç bir olay meydana geldi. Lecce ve Hellas Verona karşılaşmadan 1-0'lık skorla galip ayrılırken karşılaşmaya Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa ile Hellas Verona'nın forveti Thomas Henry arasında yaşanan gerginlik çok konuşuldu.

KAFA ATTI!

Lecce Teknik Direktörü, karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından sahaya girerek Hellas Verona'lı Thomas Henry'ye kafa attı. Oyuna 86. dakikada dahil olan Thomas Henry maçın uzatma dakikalarında direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

Lecce, Thomas Henry'ye kafa atan teknik direktör Roberto D'Aversa ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, "Kesinlikle sahaya bunun için girmedim. Bir oyuncuya kafa atmak önceden planlanmış bir şey değildi. Bunun için özür dilerim" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.