Rüzgarın etkisiyle su tankı aracın üzerine düştü

Rüzgarın etkisiyle su tankı aracın üzerine düştü

Diyarbakır’da etkisini gösteren kuvvetli rüzgar sebebiyle bir evin çatısında bulunan su tankeri otomobilin üzerine düştü. Aynı zamanda bir binanın da çatısı uçtu

Diyarbakır’da etkisini gösteren kuvvetli rüzgar sebebiyle bir evin çatısında bulunan su tankeri otomobilin üzerine düştü. Aynı zamanda bir binanın da çatısı uçtu.

Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü’nün uyarısından ardından Diyarbakır’da etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar yürümekte zorlanırken, şiddetli rüzgarla birlikte Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde 8 katlı bir binanın çatısındaki boş su tankı park halindeki otomobilin üzerine düştü. Araçta hasar oluştu. Diclekent Mahallesi'nde bir binanın çatısı uçarken, site içerisindeki ağaç da devrildi.

YEĞENİM KIL PAYI KURTULDU

Üzerine su deposu düşen aracın sahibinin amcası Naif Doğanay, “Yeğenim araçtan çıktıktan sonra yukarıdan boş bir su deposu arabanın üzerine düştü. Yeğenim kıl payı kurtuldu. Kafasına değmiş olsaydı şu an hayatta olmayabilirdi. Daha önce tedbir alınmış olsaydı bu böyle olmazdı. Bina sakinlerinden şikayetçi olacağız. Eski bir su deposu ve sökülmüş vaziyette çatıya bırakmışlar” dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.