Şahsiyet dizisinin galası yapıldı: Renkli görüntüler dikkat çekti

Şahsiyet dizisinin galası yapıldı: Renkli görüntüler dikkat çekti

Şahsiyet dizisinin merakla beklenene ikinci sezonu 5 yılın ardından seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni sezonunun galası yapıldı

Haluk Bilginer'e "Uluslararası Emmy En İyi Erkek Oyuncu Ödülü" kazandıran, 2018 yılında 1. sezonu yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Şahsiyet, yeni bölümleriyle bomba gibi dönüyor. Dizinin ikinci sezonu için gala yapıldı.

Şahsiyet dizisinde başrol Agah Beyoğlu'na hayat veren Haluk Bilginer'in galadaki mutluluğu ve dansı içleri ısıttı.

Başarılı oyuncu, dizide çok keyif alarak oynadığını belirtti.

"ŞAHSİYETİNİN PEŞİNDE KOŞAN BİR AGAH"

Galada konuşan senarist Hakan Günday “İlk sezon şahsiyetini kaybetmekten korkan bir adamın hikâyesiydi, şimdi de şahsiyetinin peşinde koşan bir Agah Beyoğlu hikâyesini izleyeceğiz. Onunla beraber koşan herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. Günday'ın ardından mikrofonlar Haluk Bilginer'e uzatıldı. Bilginer, diziden çok keyif aldığını vurgulayarak, “Hakan’ın da az önce dediği gibi bu sefer şahsiyetini arayan bir adamın hikayesi var, umarım hepiniz beğenirsiniz” ifadelerini kullandı.

sahsiyet-001.jpg

ŞAHSİYET NE ANLATIYOR?

Polisiye ve dram türündeki Şahsiyet dizisi, Agah Beyoğlu (Haluk Bilginer) isimli, alzheimer başlangıcı olan bir adamın hayatına odaklanıyor. Kızı yurtdışında yaşamakta olan Agah'ın eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agah'a alzheimer teşhisi konulmasının ardından, cinayet büronun tek kadın polisi Nevra ile yolları kesişir.

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Onur Saylak var.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.