Sambacının istatistiği şarşırttı

Sambacının istatistiği şarşırttı

Fenerbahçe’nin sambacısı Fred, takıma döner dönmez farkını ortaya koydu. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Brezilyalı futbolcunun istatistiği ise dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar…

Fenerbahçe, uzun yıllardır hasretini çektiği şampiyonluğa bu sezon ulaşma arzusuyla sahada fırtına gibi eserken, Brezilyalı yıldızı Fred, takımın başarısındaki önemli faktörlerden biri haline geldi.

haber1-009.jpg

Sarı-lacivertli ekip, Fred transferi ile birlikte ortaya koyduğu etkileyici futbol ve takım içindeki uyumuyla dikkat çekerken, Fred'in performansı takımın çıkış grafiğinde belirleyici bir rol oynuyor.

haber2-005.jpg

Bu sezon sahada olduğu her maçta kalitesini gösteren Fred, henüz Fenerbahçe formasıyla yenilgi yüzü görmedi. Son olarak UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise maçında ilk 11'de görev yapan Fred, sergilediği performansla büyük alkış topladı.

haber3-002.jpg

Sakatlık sürecinin ardından St. Gilloise maçında ilk 11'de sahaya çıkan Brezilyalı yıldız, Belçika'da da etkili bir oyun sergileyerek galibiyet serisini sürdürdü. Fred'li Fenerbahçe, 23 maçta 22 galibiyet alırken, sadece ligde Samsunspor ile berabere kaldı.

manset.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.