Şanlıurfa’da erkek arkadaşını öldüren kadın tutuklandı

Şanlıurfa’da erkek arkadaşını öldüren kadın tutuklandı

Şanlıurfa’da Mehmet Veysi Doğan sokakta bıçaklanıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrasında Berivan Yücetepe tutuklandı, arkadaşı Mehmet O.’ya adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Şanlıurfa’da Mehmet Veysi Doğan’ın bıçaklanarak ölmesinin ardından Berivan Yücetepe tutuklandı. Mehmet O’ ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Dün sabah Evren Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olayda, Mehmet Veysi Doğan, kız arkadaşı Berivan Yücetepe ile barışmak için ortak arkadaşları olan Mehmet O.'nun da bulunduğu otomobilde bir araya geldi. Otomobilde konuşan taraflar arasında tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından arbedede yaşanmaya başladı. Berivan Yücetepe, Mehmet Veysi Doğan’ın araçtan indikten sonra bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Doğan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin çalışması sonucu Berivan Yücetepe ile Mehmet O. yakalandı. Emniyetteki işlemler sonrasında adliyeye sevk edilen Berivan Yücetepe, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Mehmet O.’ya ise adli kontrol şartıyla serbest bırakma kararı alındı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.