Savaş Şahin’den yorgun yönetim vurgusu: Yenimahalle yenilenecek!

Savaş Şahin’den yorgun yönetim vurgusu: Yenimahalle yenilenecek!

Yenimahalle Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Savaş Şahin, Yenimahalle’nin yorgun bir yönetim ile çalıştığını vurguladı. Şahin, “Yenimahalle’yi İyilerin yönetiminde genç dinamik bir belediyecilik ile Yenimahalle yenilenecek” dedi.

Yaklaşan yerel seçim ile il ve ilçelerde siyaset iyice hareketlenmeye devam ediyor. CHP’nin güçlü olduğu ve yıllardır belediye başkanlığını yürüttüğü Yenimahalle’de ittifakların dışında İYİ Parti’nin de kendi adayı ile seçime gireceği biliniyor. Yenimahalle Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Savaş Şahin, gazetemize yaptığı özel açıklamalar ile neden aday olduğunu ve İYİ Parti olarak neler yapacaklarını kısaca anlattı. Yenimahalle Belediyesi yönetiminin artık yıprandığını ve yorulduğunu söyleyen Şahin, “Yenimahalle’yi İyilerin yönetiminde genç dinamik bir belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi. Şahin, Yenimahalle benim evim. Bütün çabalarımız buranın daha iyi olması. Yenimahalle için çaba harcıyoruz. En önemli iki sorun olan otopark ve hayvan barınağı projelerini hayata geçirerek bu sorunlara son vereceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

1-001.jpg

SIKIŞMIŞ SİYASETTE SEÇENEK OLDUK

Yenimahalle Belediyesi İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Savaş Şahin, “2017’den bugüne hep partim ve ülkem için çalıştım. Yenimahalle benim evim. Bütün çabalarımız buranın daha iyi olması. Yenimahalle için çaba harcıyoruz. İstiyoruz ki İYİ Parti olarak Yenimahalle’mizi kazanalım. Çünkü, bir tarafta Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta da Millet ittifakı var. Biz bu sıkışmış siyasete yeni yol açarak vatandaşlarımıza seçenek sunuyoruz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in önderliğinde hür ve müstakil olarak seçime giriyoruz. Vatandaşlarımıza bu sıkışmışlığın içinden çıkabilmek için tercih sunuyoruz. Şu an da birçok il ve ilçede adaylarımız belirlendi. Birkaç gün içinde Ankara ve ilçelerinde de adaylarımız açıklanacak. Bizler kazanacağımızı inanıyoruz” ifadeleri ile iddialı bir şekilde konuştu.

2-001.jpg

YENİMAHALLE’Yİ İYİLER İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Şahin, Yenimahalle Belediyesi’nin yönetiminin ve başkanın artık yorgun olduğunu vurgulayarak, “Yenimahalle’de kazanacağımıza inanıyorum. Çünkü Yenimahalle kozmopolit bir yer bir yanda üç dönemdir başkanlık yapan bir belediye başkanımız var. Yorulmuş yıpranmış bir belediye yer alıyor. Beş yıl önce Fethi Yaşar 22 tane proje ile burada tekrardan aday oldu ve bizde destekledik. Beş yılda bu projelerin 16 tanesi yerine getirilmedi. Biz başkanlığı kazanıp bu eksik kalan projeleri de hayata geçirerek Yenimahalle için çalışacağız. En önemli iki sorun olan otopark ve hayvan barınağı projelerini hayata geçirerek bu sorunlara son vereceğiz. Yenimahalle’yi İyilerin yönetimde genç dinamik bir belediyecilik ile tanıştıracağız. Emin olun bütün ekibimiz bir belediye başkanı gibi canla başla çalışacağız” dedi.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.