Sebastian Szymanski kaç gündür gol atamıyor?

Sebastian Szymanski kaç gündür gol atamıyor?

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Sebastian Szymanski uzun süreli girdiği gol orucunu bozamadı. Peki Sebastian Szymanski kaç gündür gol atamıyor?

Fenerbahçe'nin sezon başında kadroya kattığı ve 10 numara pozisyonunda oynayan Sebastian Szymanski lige bekleneni üstünde bir performansla başlamıştı. Taraftarların bile bu kadar skorer olmasını beklemediği Sebastian Szymanski adeta "Büyük işler yapacak" dedirtmişti.

Fenerbahçe'nin takım halinde ligin ikinci yarısında başlayan kötü grafiğinden Sebastian Szymanski de payını aldı. Fenerbahçe ile 52 maça çıkan Sebastian Szymanski toplamda 12 gol ve 18 asistlik katkı sağladı. Genel istatistiklere göre iyi bir performans gösterdiği gözüken Sebastian Szymanski'nin uzun zamandır gol atamaması Fenerbahçe'nin oyununu geri düşürdü.

KAÇ MAÇTIR ATAMIYOR?

Sebastian Szymanski en son golünü Konyaspor mücadelesinde kaydetti. Ligin ilk yarısında Konyaspor ile oynanan mücadelede Sebastian Szymanski 1 gol atıp 2 de asist yapmıştı. Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski tam 118 gündür gol atamıyor.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.