Seçim öncesi zam müjdesi: Seyyanen artış geliyor, bayram ikramiyesi yükselecek!

Seçim öncesi zam müjdesi: Seyyanen artış geliyor, bayram ikramiyesi yükselecek!

Milyonlarca emekli seyyanen zam ve bayram ikramiyesi konusunda merakla beklerken, SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un yaptığı açıklamalar umut verdi. Erdursun, maaşlara seyyanen artış olabileceğini ve bayram ikramiyesinin de yükseltilebileceğini dile getirdi.

Türkiye’de emekliler seyyanen zam ve bayram ikramiyesi konusunda merakla beklerken, SGK Uzmanı Özgür Erdursun'un yaptığı açıklamalar umut verdi. Erdursun, emekli maaşlarına seçim öncesi seyyanen artış olabileceğini ve bayram ikramiyesinin de yükseltilebileceğini dile getirdi.

Yüksek enflasyonla mücadele eden emeklilere yönelik yapılan yüzde 49,25'lik zamın ardından, emekli aylıklarında seyyanen artış ve bayram ikramiyesinde yükselme beklentisi konuşulmaya başlandı.

1-004.jpg

ZAM GELME İHTİMALİ FAZLA

Bir özel televizyon kanalında konuşan SGK Uzmanı Özgür Erdursun, ekonomi yönetiminin derinlemesine bir çalışma içinde olduğunu belirtti ve bu çerçevede emekli maaşlarına mart ayında seyyanen artış yapılacağı ihtimalini dile getirdi. Erdursun'un ifadelerine göre seyyanen artışlar 2 bin, 3 bin veya 4 bin lira arasında olabilir.

Erdursun ayrıca bayram ikramiyeleri için de bir rakam vererek, 5 bin TL'ye kadar çıkabileceğini belirtti. Ancak bu konuda kesin bir durumun olmadığını ve beklentinin yoğun olduğunu vurguladı.

Muhalefetin zamları gündemde tutması gerektiğini ifade eden Erdursun, hükümetin emeklilere zam yapması konusunda isteklerin arttığını kaydetti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.