Seda Yüz kimdir? Seda Yüz nereli ve kaç yaşındadır?

Seda Yüz kimdir? Seda Yüz nereli ve kaç yaşındadır?

Seda Yüz’ün hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Seda Yüz kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Seda Yüz kimdir? Seda Yüz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Seda Yüz’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Seda Yüz kimdir? Seda Yüz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Seda Yüz’ün biyografisini haberimizde derledik...

Seda Yüz Kimdir?

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Seda Yüz, tiyatro ve sanatla ilgilenmeye küçük yaşlarda başladı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda aldığı oyunculuk eğitimi ile sanat kariyerine adım attı. Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Kamu Yönetimi bölümünü başarıyla tamamladı.

Mezuniyet sonrasında bir bankada pazarlama departmanında çalışan Yüz, tiyatro ve oyunculuk tutkusunun etkisiyle bankacılık sektöründen ayrıldı. 2012 yılında Ümit Doğan ile birlikte GRİ Sahne’yi kurarak tiyatro dünyasında yer almaya başladı. Tiyatro oyunlarında hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev aldı.

Seda Yüz, evli ve 2 çocuk annesi bir kadındır. Ancak medya ve kamuoyu tarafından geniş bir şekilde bilinmeyen bir detay, Yüz'ün eşi hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Seda Yüz, sahne sanatlarındaki başarıları ve mizahi yetenekleriyle kariyerine önemli bir ivme kazandırırken, özel hayatında da dengeli bir denge kurarak dikkat çekiyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.