Sen Büyümeye Bak’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Sen Büyümeye Bak’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi "Sen Büyümeye Bak" için yayın tarihini duyurdu.

Netflix, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde olduğu ve geniş ilgi gören "Sen Yaşamaya Bak" filminin devamı niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak"ın yayın tarihini özel bir video ile duyurdu.

Film, sevdikleri kadını kaybeden bir baba ile oğlunun birbirlerini iyileştirmeye çalışırken yaşadıkları etkileyici hikayeyi tüm dünyayla aynı anda 23 Mayıs'ta yalnızca Netflix'te izleyiciyle buluşturacak.

Kaan Urgancıoğlu'na Melisa Aslı Pamuk'un eşlik ettiği yapımda; Mert Ege Ak, Ezgi Şenler, Çağdaş Onur Öztürk, Asaf Baydar, Milane Eren, Alper Baytekin ve Perihan Savaş gibi başarılı isimler yer alıyor.

bak-1.jpg

Taff Pictures & Gig Productions tarafından üstlenilen yapımın senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise 'Ketche' olarak bilinen Hakan Kırvavaç oturuyor.

"Sen Büyümeye Bak"ın özeti şöyle:

Fırat ve Can, Melisa'yı kaybettikten sonra onu asla unutmamaya söz verirler ve birlikte yeni bir hayat kurmaya çalışırlar. Ortak bir acı ile birbirlerine bağlanan bu ikili, hem ev arkadaşları hem de bir baba ve oğul olarak bir araya gelirler. Zorlu bir yılın ardından Fırat, tesadüflerle karşılaşarak aşkı yeniden bulur ve hayatına yeni biri girer.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.