Serhat Oğuz Çorumlularla bir araya geldi

Serhat Oğuz Çorumlularla bir araya geldi

Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kahramankazan’daki Çorumlular ile yaptığı iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Serhat Oğuz, ilçedeki Çorumlularla iftar sofrasında bir araya geldi. Programa Ankara Bölge Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ceylan ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Gökdemir katılım sağladı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Kahramankazan'da dayanışma ve birlik ruhu görüntülere yansırken Oğuz’un destekçileriyle salon doldu taştı.

‘’BİZ BİRBİRİMİZE YOLDAŞIZ’’

Oğuz programda yaptığı konuşmada, ‘’Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Şu güzel tabloya baktığımız zaman görüyoruz ki, biz birbirimize yoldaşız, biz birbirimize arkadaşız. Biz neysek siz osunuz, siz neyseniz biz de oyuz. Bu makam sizin makamınız. Bu makam sizlere hizmet üretme makamı, sizlere hizmet etme makamı. Dolayısıyla göreve geldiğimizden itibaren hep sizler için çalışmaya gayret gösterdik.’’ diyerek ilçede yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

oguz-2.jpg

‘’PARTİLERİNDEN UTANARAK SİYASET YAPILMAZ’’

Oğuz, konuşmalarının devamında ise, ‘’Siyasette kimin arkasında durduğunuz önemlidir, hangi yolda gittiğiniz önemlidir, partilerinden utanarak siyaset yapılmaz. Ben Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la iftihar ediyorum, ben Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yle iftihar ediyorum. Ben AK Parti’mle, MHP’mle, Cumhur İttifakı’mla iftihar ediyorum ve inşallah haftaya Kahramankazan’da zaferi hep birlikte yazacağız.’’ dedi.

Programda Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz’a plaket ile hediye takdimi yapıldı. İlçede Cumhur İttifakı ile bütünleşmiş ‘’Çoğu gitti azı kaldı’’ şarkısı çalarken tüm salon yoğun coşkuyla ve alkışlarla şarkıya eşlik ederek, Oğuz’a desteklerini gösterdiler. Program toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.