Serhat Oğuz Kahramankazan'da yeniden aday

Serhat Oğuz Kahramankazan'da yeniden aday

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramankazan Belediye Başkan adaylarının mevcut başkan Serhat Oğuz olduğunu duyurdu.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti'nin Ankara ilçe adayları belli oldu.

ATO Congresium'da gerçekleştirilen AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramankazan Belediye Başkan adayını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un yeniden aday gösterildiğini açıkladı.

SERHAT OĞUZ'DAN İLK AÇIKLAMA

Serhat Oğuz, Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Oğuz'un açıklaması şöyle:

"Birlikte bir dönemi geride bıraktık… Hep daha iyiye, hep daha güzele doğru koştuk.. Birliğimiz, beraberliğimiz için; Kahramankazan’ımız için aşk ile çalıştık, asla yorulmadık!

Şimdi, Bir 5 yıl için daha… Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Erdoğan’ın tensipleriyle; Yeniden Kahramankazan diyoruz! Allah’ın izniyle, bir dönem daha, Kahramankazan’ın hizmetkarı olmak için aday oluyoruz…

Bu yolda bizleri asla yalnız bırakmayan tüm Kahramankazan’ımıza, AK Parti İl Başkanımız Sn. Hakan Han Özcan’a ve İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Ceylan’a ve tüm teşkilatımıza; desteğini, liderliğini ve vizyonunu her zaman kalbimizde hissettiğimiz davamızın lideri, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a TEŞEKKÜR EDİYORUM! Kahramankazan için “BİR”iz! Kahramankazan “BİZ”iz!"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.