Seyir halindeyken yanan araçta çocuk yaralandı

Seyir halindeyken yanan araçta çocuk yaralandı

Elazığ’da bir kamyon seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangın esnasında aracın arka kısmında bulunan 14 yaşındaki çocuk alevlerin arasında kaldı. Hastaneye kaldırılan çocuğu tedavisi devam ediyor.

Elâzığ’da seyir halindeki alev alan kamyonette çıkan yangında aracın arkasında bulunan ve vücudunda yanık oluşan 14 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, Karşıyaka Mahallesi Cahit Dalokay Caddesi üzerinde meydana geldi. A.K. yönetimindeki 63 AFA 47 plakalı kağıt ve karton yüklü kamyonet, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen nedenden dolayı motor kısmında yangın çıktı. Sürücüsünün yol kenarına çekerek indiği kamyonette çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek kasa bölümündeki kağıt ve kartonlara sıçradı. Bu sırada araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen 14 yaşındaki erkek çocuk, alevlerin arasında kalarak yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince müdahale edilen yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Vücudunda 2'inci derece yanık oluşan çocuk, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.