Sincan Belediyesi’nde mezuniyet heyecanı

Sincan Belediyesi’nde mezuniyet heyecanı

Sincan Belediyesi, Bebek Kütüphanesi ile de büyük beğeni topluyor. Anne ve çocukların beraber kaliteli zaman geçirdiği Bebek Kütüphanesi’nde mezuniyet heyecanı vardı. Kur’an-ı Kerim öğrenen çocukların sene sonu mezuniyet törenleri yapıldı.

Sincan Belediyesi’nin 0-5 yaş arası çocukları ve aileleri için güzel etkinlikler, eğitici oyunlar ve ücretsiz atölyeler gerçekleştirdiği Bebek Kütüphanesinin minikleri mezun oldu.

16 ÇOCUK İÇİN DÜZENLENDİ

Ailelerden gelen talep üzerine 4-5 yaş grubunda Kur’an-ı Kerim dersleri alan çocuklar, eğitim yılını başarılı bir şekilde tamamladı. Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen 16 çocuk için Bebek Kütüphanesinde bir mezuniyet töreni düzenlendi. Ailelerin ve çocukların katıldığı mezuniyet töreninde çocuklar hazırladıkları programı sundular.

ŞİİR DİNLETİCİSİ

Sincan Müftülüğü iş birliği ile gerçekleştirilen törende Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanında, şiir dinletisi, Türk büyüklerini temsil eden bir gösteriyle bayrak rondu ve semazen gösterisi yapıldı. Program büyük beğeni toplarken mezuniyet heyecanı yaşayan miniklerin sevinci ise yüzlerine yansıdı.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.