Sincan vatandaşa yatırım fırsatı sunuyor: Değeri yaklaşık 200 milyon TL

Sincan vatandaşa yatırım fırsatı sunuyor: Değeri yaklaşık 200 milyon TL

Sincan Belediyesi o arsalar için ihaleye çıktı. İmar planı değişikliğine gidilen arsalar vatandaşa yatırım fırsatı sunuyor. Toplam 16 bin 800 metrekare alana sahip arsaların değeri yaklaşık 200 milyon TL.

Sincan’da vatandaşa yatırım fırsatı sunuldu. Konut ve ticari alan için uygun olan o arsalar satışa çıkarıldı. Ahi Evran ve Saraycık Mahallelerinde toplam 16 bin 800 metrekare alana sahip o arsaların toplam değeri 200 milyon TL.

arsa1.jpg

KONUT VE TİCARİ ALAN YATIRIMINA UYGUN

Sincan Belediyesi Ahi Evran ve Saraycık Mahallesi’nde belediyeye ait o arazilerin satışa çıkardı. Kapalı ihale usulü ile satılacak arsalardan Saraycık Mahallesi Şirinevler Caddesinde bulunan 9,6 bin metrekarelik arsanın imar değişikliği ile 9 katlı konut ve ticaret alanı olarak değerlendirilebileceği belirtilirken; Ahi Evran (Tapu Sicilinde Yeni Cimşit) Mahallesindeki 7,2 bin metrekarelik arsanın ise 4 katlı ticaret alanı olarak kullanılabileceği kaydedildi. Arsaların fiyatı Saraycık Mahallesinde 127.5 milyon TL, Ahi Evran Mahallesinde ise 72,8 milyon TL olarak belirlendi.

arsa23.jpg

6 MART’A KADAR TEKLİFLERE AÇIK

Sincan Belediye Başkanlığı ihale ilanındaki açıklamasında ihalenin Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No:7 2. Kat Meclis Toplantı Salonu 06930 Sincan/ANKARA adresinde 05 Mart 2024 ve 06 Mart 2024 tarihlerinde saat 15.00’de yapılacağı açıklandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.