Siyasilerde bayram sevinci: Hepsi kutlama mesajı yayımladı

Siyasilerde bayram sevinci: Hepsi kutlama mesajı yayımladı

Ramazan Bayramı’nı Türkiye’nin farklı şehirlerinde geçiren siyasi liderler, gerek sosyal medya hesaplarından gerekse de gazetecilere verdiği demeçlerle İslam aleminin bayramını kutladı.

Siyasiler Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları paylaştı. Bazı siyasiler de Bayram Namazı sonrasında kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Ramazan Bayramı’nı kutladı. Erdoğan, “Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından “Milletçe sofralarımızın bereketlendiği ve kalplerimizin huzurla dolduğu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Rabbim mübarek Ramazan Bayramı’mızı ülkemiz için hayırlara vesile kılsın” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli ise bayram namazı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada vatandaşların bayramını kutladı. Bahçeli konuşmasında ayrıca genel başkanlığa adaylığını koymayacağını duyuran İyi Parti lideri Meral Akşener’e yönelik dikkati çeken ifadeler kullandı. Bahçeli, “Meral Akşener'in ayrışma kararından vazgeçerek partinin başında devamında, onunla beraber aday olmak isteyen insanların etrafında kenetlenerek Türkiye'nin etrafında kenetlenmesi gerektiğini düşünmekteyim” dedi.

Ana muhalefet partisi CHP lideri Özgür Özel de memleketi Manisa’da bayramı kutladı. Bayram namazı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel de açıklamasında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin "Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır" ifadesine yanıt verdi. Özel, “Dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Bayram, çocuklarımızın hayalindeki harçlığı alabildiği, geniş sofralarda neşeyle bayramlaşılan günlere vesile olsun. Ayrıca buruk girdiğimiz bu bayramın, başta Gazze olmak üzere tüm dünyada barış ve huzur için vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da yayımladığı bayram mesajı temalı videosunda Gazze’deki savaşa değindi. Karamollaoğlu, “Gazzeli kardeşlerimizin sevdikleriyle birlikte sevinçle karşıladığı bayramları da görmek duasıyla milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.