Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Şovmenliğe son verin

Şovmenliğe son verin

Televizyon ekranlarından takip edebildiğimiz kadar bakmakta olduğumuz yüzlerce kanal var. Kimisi haklının derdinde, kimisi cebine girecek paranın derdine düşmüş, kimisi rant avantajı beklemiyor ama sadece ayakta durmaya çalışıyor. Ama gelin görün ki bunların içerisinde bir tanesi var ne yapmaya çalıştığı belli değil. Bir ucu AK Parti lehine dokunan yönetim kadrosu, bir ucunda caps malzemesi olan sözde program sunucuları.
Amaçları her ne olursa olsun ilk program günlerinden beri avantajı elde edememiş bir kadroyla bu yola çıktılar ve her geçen gün biraz daha geri gidiyorlar. TV8 kanalında sunuculuk yaptıkları o dönemlerde Acun Bey'in koltuğa geçmesinden sonra TV8 cephesinden atılan ilk isimler arasında yer almışlardı. Ancak bugün bakıyorum ki; sözde doğruların konuşulması gerekli olurken, maç sonu aşağılayıcı sözler. Seçim olduğu veya olmadığı her süreçte yandaş oldukları partinin adını vermeden şuna, buna sallamalar. Asmalar kesmeler demiyorum yanlış anlamayın. Yapamazlar zaten...
Sadece biraz insaf ediyorum. Bu televizyon kanallarına yüzlerce insan bakıyor. 1 ayda belki de 5 saat baktığım televizyonun karşısında bu kişileri görünce üzülüyorum. Ayrıca buradan yönetim kadrosu kurmuş ve günümüzde halen görevlerine devam eden televizyon yapımcılarına sesleniyorum. Şaklabanları almayın kadronuza. Değil caps sayfası, ne sayfalara konu ederler maazallah.
Biri oldu. Sağda solda yaptığı tecrübesiz atmalarının sonucunda pamuğu bastılar. Ama yarasına, ama tuzuna...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR