Survivor'da şok gelişme: Aday belli oldu!

Survivor'da şok gelişme: Aday belli oldu!

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star’da dengeleri alt üst edecek yeni kurallar açıklandı. Son konseyde konuşan Acun Ilıcalı, yeni kararlarla ilgili yarışmacılara bilgi verdi.

Survivor All Star’da sona yaklaştıkça heyecan da katlanarak artıyor. Haftanın son eleme adayı kırmızı takıma 12-3 skorla yenilen mavi takımdan çıktı. Konseyde ise yeni sisteme geçildiğini açıklayan Acun Ilıcalı dikkat çekti…

SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takım haftanın 4’üncü eleme adayını oylamayla belirledi. Yunus Emre, Batuhan Karacakaya, Sercan Yıldırım’dan sonra 4’üncü eleme adayı Furkan oldu. Düelloda eşleşmeler ise şöyle oldu:

Yunus Emre'nin rakibi Sercan olurken, Furkan'ın rakibi de Batuhan oldu.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Konseydeki açıklamalarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı ise Survivor’da yeni döneme girdiklerini söyleyerek, “Kırmızı ve Mavi Takım olarak son ada konseyiniz bu akşamdı. Peki bundan sonra ne olacak? Çok önemli gelişmeler olacak. Sistemde farklılıklar olacak. Survivor'da bundan sonra kadın erkek karışık aday olabileceksiniz. Yani düellolarda erkek ya da kadın olma zorunluluğu yok.

İkincisi, büyük haberimiz de takımlar haftalık kaptanlık sistemine geçiyor. 3. haber de Survivor'da haftalar artık 4 gün. Bütün dünyada 7 gün olan hafta Survivor'da 4 gün olacak. Yani hızlandırılmış elemeler olacak. Artık 3 dokunulmazlık oynanacak ve 4 aday çıkacak.” dedi.

ADAY BELİRLEME SİSTEMİ NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı aday belirleme sisteminin işleyişi ile ilgili de şunları söyledi:

“3 dokunulmazlık 3 aday ve 4. aday haftanın en kötü performansı olacak. Eğer bu kişi zaten adaysa onun bir üstündeki aday olacak. Yani aday olmayanlar arasında en kötü performanslı olan aday olacak. Şayet eşitlik varsa genel performansa bakılacak. Eğer yüzdeler de eşitse aldığı galibiyet sayısı fazla olana bakılacak. Ama yüzdelerin eşit olması pek olası görünmüyor.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.