Antalya'da süt ve yem fiyatından yakınan besici kadına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bomba cevap

Antalya'da süt ve yem fiyatından yakınan besici kadına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bomba cevap

Antalya’da besici kadın süt ve yem fiyatlarından yakınınca Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu hayvanları sana kim verdi" diye sordu. Kadının hayvanları Bakanlığın destek projesi kapsamında aldığı anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak günü Antalya'daki çeşitli açılış ve incelemelerinin ardından, AK Parti Kadın Kollarınca Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Programı"na katılmıştı.

Programda süt ve yem fiyatlarından yakınan bir besici kadın ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu. Saadet Ekiz isimli bir besici kadın programda yem fiyatlarının yüksekliğinden yakınırken "Bir bardak çay 5 lira, 1 kilo süt 10 lira. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

İşte o diyalog:

BU HAYVANLARI SANA KİM VERDİ?

Bu sözler karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bomba bir cevap geldi. Cumhurbaşkanı besici kadına "Bu hayvanları sana kim verdi" sözleriyle cevap verdi.

Bunun üzerine besici kadın da "Tabi ki de siz" dedi.

Besici Saadet Ekiz, Tarım Bakanlığı’nın ORKÖY Projesi'nden aldığı 4 inekle hayvancılığa başladığını, şu anda 46 büyükbaş hayvanının olduğunu, hayvan sayısının bir dönem 60-70'e kadar çıktığını ancak yem fiyatları yükselince bunları sattığını anlatarak "Bir bardak çay 5 lira, 1 kilo süt 10 lira desteklerinizi bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Erdoğan, bu sözleri karşısında besici kadına "Bu hayvanları sana kim verdi?" diye sordu.
Elmalı ilçesini temsilen geldiğini söyleyen besici Ekiz'in ilçelerinde hayvanın bol olduğunu söylemesi üzerine de, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye dönerek "Vahit Bey, sen hayvan bulamıyoruz diyorsun. Kaynağı bulduk. Elmalı'da 'hayvan bol' diyor. Ben şimdi talimatı verdim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum