TEKNOMER E-Spor Gençlik Kupası finaline yoğun ilgi

TEKNOMER E-Spor Gençlik Kupası finaline yoğun ilgi

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 50 bin TL ödüllü TEKNOMER E-Spor Gençlik Kupası tamamlandı. Turnuvayı Büyük Ankara Koleji’nden KLOD9 takımı kazandı.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 50 bin TL ödüllü TEKNOMER E-Spor Gençlik Kupası tamamlandı. Kupa finalinde Büyük Ankara Koleji’nden KLOD9 takımı ve Kalaba Lisesi’nden Kalaba E-sports takımı karşılaştı. Valorant oyununda yaşanan kıyasıya mücadeleyi KLOD9 takımı 2-0 kazanarak 50 bin TL değerindeki ödülün ve birincilik kupasının sahibi oldu. Lig sonunda Kalaba Esports takımı ikinci, Şehit Furkan Yayla Anadolu Lisesi’nden Nexus takımı ise üçüncü oldu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un da katıldığı final mücadelesi yoğun ilgi gördü.

111111111-001.jpg

E-Spor Gençlik Kupası’na katılan herkesi tebrik ettiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Teknoloji Merkezini açmamızın nedeni; gençlerimizi bilişim, yazılım ve teknoloji alanına teşvik etmek, onları geleceğe hazırlamaktır. Ankara’da hiçbir yerde böyle bir merkez yok. Bu kadar donanımlı bir merkez yok. Gençlerimizi geleceği hazırlamak için burayı açtık ve onları her alanda yetiştirmek için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bugün bu turnuvada dereceye giren ve turnuvaya katılma özgüveni gösteren tüm takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Turnuvamızın düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür ediyorum. Birinci olmak için çok çalışmak lazım. 36 takım arasında birinci olmak kolay değildir. İkinci ve üçüncü olmak da önemli başarıdır” şeklinde konuştu.

YARIŞMA NASILDI?

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlene TEKNOMER E-Spor Gençlik Kupası’nda öncelikle birinci ve ikinci ön eleme turları yapıldı. Başarı gösteren 8 takım lig sürecine girdi. Lig sonucunda Büyük Ankara Koleji’nden KLOD9 ve Kalaba Lisesi’nden Kalaba Esports takımları finale yükseldi. Finalde rakibini 2-0 yenen KLOD9 takımı birinci olurken oyuncu monitörü ödülünün de sahibi oldu. Turnuva da ikinci takıma donanım seri üçüncü takıma ise oyuncu kulaklığı hediye edildi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.