Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Teröristler…

Teröristler…

Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAY-DER) uluslararası terör literatürüne ısrarla kazandırmaya çalıştığımız deyimler vardı: Yahudi terörü, Hristiyan terörü, Ermeni terörü, Amerikan terörü, İsrail terörü, Yahudi teröristler, Hristiyan teröristler, Ermeni teröristler, Amerikan Teröristler, terörist İsrail, terörist Amerika Birleşik Devletleri, siyonist terör, mason teröristler gibi…

Bu ısrarımızda ne kadar haklı olduğumuz, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınması cüreti ve bu cürete tepki gösterenlerin vahşice katledilmesi ile maalesef bir kez daha ortaya çıktı.
ABD Büyükelçiliğinin Kudüs’e taşınması demek, Kudüs’ü korsan devlet İsrail’in başkenti ilan etmek demektir. Kudüs’ün de facto İsrail başkenti yapılmasını kınamaktan öte lanetliyoruz. Kudüs, ancak ve ancak Filistin’in başkentidir. Uluslararası terörist devlet Amerika Birleşik Devletleri’nin İsrail zulmüne ortak olmasını ve mazlum Filistin halkına yapılan kötülüklerde aktif rol almasını, Hristiyan Terörü ile Yahudi terörünün işbirliği ile olarak ilan ediyoruz.

Türkiye’deki sivil toplum örgütleri, TAY-DER öncülüğünde harekete geçmiştir ve ABD ile İsrail’in şu satırları dikkatle okumasını istemektedir:

• Terörün anası Amerika Birleşik Devletleri, terörün çocuğu İsrail’dir. Terörün anasını da çocuğunu da ayaklarımızın altında aldık eziyoruz.

• ABD ve İsrail ile bunların müttefiki olan Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere gibi ülkeler asla bizim dostumuz değildir. Bilakis düşmanlarımızdır.

• Kudüs, ilelebet Filistin’in başkentidir. Fiili durumlarla elde edilen haklar; savaş, çatışma, kargaşa ve intikam nedeni olarak ABD ile İsrail’e misliyle geri dönecektir.

• Filistinli sivillerin karadan ve havadan bombalanarak kıyıma uğratılması, insanlık dışı bir eylemdir. Türkiye’ye insan hakları dersi vermeye kalkışan teröristler, bundan sonra ağızlarını açarsa, o ağızlarını yırtarız. Birileri bilmeli ki Türk Milleti kafası atarsa meydana taşlarla sopalarla çıkmaz, fazlasını yapar.

Bir de millî politika bağlamında şimdiden sonrası için Devlet büyüklerimizden bazı taleplerimiz olacak:

• İsrail’i korumak için Kürecik’te kurulmuş olan radar üssünün derhal boşaltılmasını istiyoruz.

• Amerikan askerlerinin hizmetine sunulup emrine amade edilmiş Hatay Kisecik Üssü’nün derhal boşaltılmasını istiyoruz.

• Ülkedeki mason derneklerine kayıtlı toplam 25 bin civarındaki masonun derhal derdest edilmesini, onları derdest edecek babayiğit yoksa en azında vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmelerini ve mal varlıklarına el konulmasını, el konulan mal varlıklarının Filistin halkına yardım olarak ulaştırılmasını istiyoruz.

• İsrail ile tüm ticari, askeri, siyasi ve hukuki ilişkilerin sonlandırılmasını istiyoruz.

• Golan Tepelerine Türkiye, Rusya, Çin, Pakistan askerlerinin konuşlanması için harekete geçilmesini istiyoruz.

• Filistinlilere askeri teçhizat ve silah ulaştırılmasını istiyoruz.

Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği olarak gerçek teröristlerin maskelerini düşürmeye ve onlara karşı amansız bir savaş vermeye devam edeceğiz. Kardeş Filistin halkına başsağlığı diliyor ve kanlarının yerde kalmayacağını taahhüt ediyoruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR