Tiryaki’den Çocuk Şehri müjdesi

Tiryaki’den Çocuk Şehri müjdesi

Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, seçim öncesi verilen Çocuk Şehri vaadiyle ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Tiryaki, Çocuk Şehri projesiyle ilgili olarak “Çocuklarımız eğlenerek öğrenecek” dedi.

Altındağ’da üç dönem belediye başkanlığı yapan ve bir dönemin ardından yeniden belediye başkan adayı olan Veysel Tiryaki, Çocuk Şehri projesi ile ilgili olarak “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için oluşturacağımız Çocuk Şehri'nde, minik yavrularımıza meslek deneyimleri yaşatarak eğitim odaklı bir merkez kuracağız. Çocuklarımız eğlenerek öğrenecek.

Çocuk şehri; Altındağ’da yaşayan çocukların yetişkinlerin dünyasına adım atarak, seçtikleri meslekleri deneyimleyebileceği, minik şeflerin yiyecek hazırlayacağı, astronotların uzaya çıkacağı, arkeologların kazı yapacağı, itfaiyecilerin yangınlara müdahale edeceği, mimarların yapı inşa edeceği, çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitim odaklı bir merkez olarak planlandı” dedi.

tiryaki2.jpg

ANKARA’YA HİTAP EDECEK

Yeni dönemde çocuk ve gençler için farklı projeleri hayata geçirmeyi arzu ettiklerini ifade eden Veysel Tiryaki, “Belediyelerin günümüzde özellikle çocukları ve gençleri hayata hazırlamak için özel hizmetler üretmesi gerekiyor” diyerek, özellikle Çocuk Şehri’nin Ankara’ya hitap edecek bir proje olduğunun altını çizdi ve şöyle konuştu:

“Çocuklarımız için farklı meslekleri deneyimleyebilecekleri bir şehir kurmayı arzu ediyoruz. Deneyimleme atölyelerinde çocuklar kendi yeteneklerini keşfedecek. Çocuklara içerisinde hastanesi, veteriner kliniği, bakkalı, itfaiyesi, mimarlık ofisi, restoranı, uzay üssü, laboratuvarı, fabrikası olan mini bir çocuk şehri inşa edilecek ve bu şehirde çocuklar hayal güçlerini diledikleri gibi kullanacak, sorumluluk alacak, eğlenecek ve en önemlisi öğrenecekler.”

1.jpeg

“BEŞ YIL SAKLAYINIZ”

Farklı projelerle bu dönem Altındağ’ı çok daha ileriye taşıyacaklarını söyleyen Tiryaki, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi anlattığımız beyanname kitapçığımızın kapağında, bu kitapçığı 5 yıl saklayınız yazdık. Tüm Altındağlılardan ricamız bizi takip etmeleri. Tüm vaad ettiğimiz projeleri hayata geçirmek konusunda iddialıyız. Bunun için çok çalışacağımıza ve Altındağ’ı çok daha ileriye taşıyacağımıza söz veriyoruz.”

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.