Trabzonsporlu efsane olaylı maçın ardından konuştu: Lıvakovıc size ne yaptı?

Trabzonsporlu efsane olaylı maçın ardından konuştu: Lıvakovıc size ne yaptı?

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor’un sahasından 3-2’lik skorla ayrılan Fenerbahçe, maçın ardından Trabzonsporlu taraftarlar tarafından saldırıya uğradı. Trabzonspor’un eski kalecisi Tolga Zengin, maçın ardından açıklama yaptı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 13 ile 45+4. dakikalarda Fred ve 87. dakikada Michy Batshuayi kaydetti. Trabzonspor'un 63. dakikada Enis Bardhi ve 78. dakikada penaltıdan Trezeguet ile bulduğu goller mağlubiyete engel olamadı. Maçın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

TFF’DEN SORUŞTURMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez. Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerine yer verildi.

TOLGA ZENGİN: LIVAKOVIC SİZE NE YAPTI?

"Oyunculara yabancı madde atıyorsunuz. Livakovic size ne yaptı, oyuncular size ne yaptı? Çenesini kanatıyorsunuz. Bir Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı olarak söylüyorum. Davayı savunma yeri burası değil. Böyle maça gelecekseniz gelmeyin. Oyun tamamen saha dışına taşınıyor. Bu çocukların bir günahı yok. Bırakın ya. Bu işlerden en çok zararı Trabzonspor görüyor."

TÜMER METİN: O KUTLAMAYI SAHA İÇİNDE YAPMAYACAKSIN

"O gerginliğe sebebiyet vermeyeceksin. O kutlamayı saha içerisinde yapmayacaksın. Doğru olduğunu savunmuyorum. Daha önce de oldu. Galip gelmişsin, git içeride sevin abi. Mert Hakan'ı uyarırken de söyledim. Erzurum'da sevinirsen böyle bir tepkiyle karşılaşmazsın. İki takım arasında tarihten gelen husumet. Maçın içindeki gerilim... Bunları hesap etmiyorsun. Trabzon'da direkler kırıldı Volkan Demirel'in kafasında. Olmadı mı? Fenerbahçe en keskin virajda ya, zorlu rakiple oynayacak ya... Kolay değil. O yüzden maçın gerginliği bu kadar konuşuluyor."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.