Tümer Metin'den Fenerbahçe iddiası: "Futbolcular bunu biliyor"

Tümer Metin'den Fenerbahçe iddiası: "Futbolcular bunu biliyor"

Eski futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Tümer Metin, Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluk şansını yitirdiğini bildiklerini öne sürdü.

Futbol yorumcusu Tümer Metin, 0-0 biten Konyaspor-Fenerbahçe maçını yorumladı.

Tümer Metin, Fenerbahçeli futbolcuların Sivasspor maçı sonrası öz güven kaybına uğradığını bildirdi.
Fenerbahçe'nin durağan oynadığını belirten Tümer Metin, "Fenerbahçe çok statik oynuyor, kusura bakmasın kimse ben de bu kadar oynarım bu yaşımda." dedi.

Cengiz Ünder'in kötü görüntüsüne dikkat çeken ünlü yorumcu, "Cengiz Ünder duran topu korneri öbür taraftan auta çıkacak şekilde kullandı. Korku hortluyor, kaybetme korkusu. Bunu profesyonel desteksiz çözemezsin. Hadi oğlum diyerek çözemezsin bunu, o devir yok artık." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışına tutunma sebebini bireysel performanslara bağlayan Tümer Metin, "Fenerbahçe şampiyonluğu haftalar önce kaybetti, güçlü oyundan vazgeçerek. Fenerbahçe'nin yarışa tutunma sebebi bireysel performanslar oldu." şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluk şansını yitirdiğini bildiklerini dile getiren Tümer Metin sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçe'de Sivas'tan sonra oyuncular da öz güven kaybına uğramışlar. İsmail Hoca toparlarız dese de oyuncular şansı yitirdiğini biliyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.