Turgut Altınok:  Fatih Köprüsündeki trafik çilesini bitireceğiz

Turgut Altınok: Fatih Köprüsündeki trafik çilesini bitireceğiz

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Fatih Köprüsündeki trafik çilesini Büyükşehir’le birlikte çalışarak bitirme sözü verdi. 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören SKM’nin açılışını yağmura rağmen geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen açılışa AK Partililerin yanı sıra çok sayıda MHP’li de katıldı.

Rabia ve bozkurt işaretleri açılışta yan yana geldi. 

İYİ İŞLER YAPACAĞIZ 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, SKM açılışında yaptığı konuşmada, “Değerli kardeşlerimiz hayat bir mücadele, bu mücadelede herkes Kur’an-ı ifadeyle Hak- Batıl mücadelesinde günümüzün değimiyle iyiler ile kötüler mücadelesinde beraber olmak zorundayız. İyi düşüneceğiz, iyi söyleyeceğiz, iyi işler yapacağız inşallah. İşte bu mücadele verildiği içindir ki 16 yıldır iktidardayız. Her alanda güzel işler yaptık tabi bunları sayacak değilim; ama şunu kardeşlerimiz bilsinler Cumhur İttifakı’na gönül veren kardeşlerimiz bilsinler hükümet etme noktasında geçmiş iktidarlarla kıyaslandığı zaman her bir alanda başarılıyız. Cenabı Allah bu millete sahip gönderdi, bir lider gönderdi o aslan yürekli insan Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Özhaseki, belediyecilik tecrübeleriyle ilgili de bilgi verdi. 

GÖNÜLLER YAPMAYA TALİBİZ

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise “Biz hizmetinize, hizmetkarlığınıza, eserler yapmaya, gönüller yapmaya, kucaklamaya, gönülleri kazanmaya talibiz. Makamlar, mevkiler saltanat makamı değildir, bunlar hizmet makamıdır. Makamlar, mevkiler kibir kuleleri değildir. 31 Mart’ta Keçiören’in oylarının tamamına talibiz. Onun için rehavet yok, çalışmak var, kapıları çalmak var, gönülleri almak var. İnşallah şehrimiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber bir dünya başkenti olacaktır” diye konuştu.

Altınok, göreve gelmeleri halinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Fatih Köprüsü’ndeki trafik çilesini bitirme sözü verdi.

Altınok, “Keçiören birçok esere kavuşacak” sözlerini kaydetti.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.