Turgut Altınok’tan anket sevinci: Birinciyiz diyerek paylaştı

Turgut Altınok’tan anket sevinci: Birinciyiz diyerek paylaştı

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına devam ederken yeni bir bilgi paylaştı. Kendi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altınok, “Anketlerde birinciyiz” dedi.

73 şehrin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u aday gösterdi. Uzun bir çalışmanın sonucu açıklanan Turgut Altınok, isminin açıklanmasıyla seçim çalışmalarına başladı. Her gün Ankara’nın çeşitli ilçelerinde seçim çalışmaları gerçekleştiren Altınok, seçimle ilgili bir bilgi paylaştı. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda anketlere değinen Başkan Altınok, ‘ilk anket sonuçlarımızı aldık’ şeklinde vurgulayarak “Ankaralıların teveccühü ile birinciyiz” ifadelerini kullandı.

turgut-altinok-7-001.jpg

COŞKUYLA KARŞILANDI

İstanbul’da gerçekleştirilen tören ile İstanbul dâhil 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, 18 Ocak Perşembe günü ise Ankara’da diğer bütün şehirlerin belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu. İstanbul’da Murat Kurum’u aday gösteren AK Parti, İzmir’de Hamza Dağ’ı, Ankara’da ise mevcut Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u aday olarak açıkladı. Altınok’un aday olarak açıklandığı anda tüm salon ayağa kalktı. Parti töreninin bitmesiyle çalışma arkadaşları ile Keçiören’e giden Turgut Altınok’u coşkulu bir kalabalık karşıladı. Alana kurulu sahneye çıkan Başkan Altınok, kendini destekleyen Keçiörenli vatandaşlara hitap etti ve “Bismillah” dedi.

turgut-altinok-6.jpg

İLK ANKET SONUCU GELDİ

Aday olarak açıklanmasının ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek seçim çalışmalarına başlayan Turgut Altınok, çalışmalarının ilk haftasında etkili bir performans sergileyerek günde birkaç ilçe ziyaret etti. Çalışmalarının yanı sıra anketlere de önem verdiklerini gösteren Altınok, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilk anket sonucuna ilişkin açıklama yaptı. Başkan Altınok, ‘ilk anket sonuçlarımızı aldık’ diye vurgulayarak, “Ankaralıların teveccühü ile birinciyiz” dedi. Altınok, açıklamasında “Ankaralıları mahcup etmeyecek, Ankara’mızı hak ettiği, layık olduğu hizmet ve eserlerle buluşturup; her köşesini ilmek ilmek dantel gibi işleyeceğiz. Gri, soğuk bir Ankara değil; yeşil ve gülen, eserlerle donattığımız, dünya başkentleri arasında hak ettiği yeri alacak bir Ankara olacak” ifadelerini kullandı.

altinok-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.