Turgut Altınok'tan yeni vaat: ANKAPARK'ı yeniden açacağız

Turgut Altınok'tan yeni vaat: ANKAPARK'ı yeniden açacağız

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, atıl halde bulunan ANKAPARK'ı yeniden açacaklarının vaadini verdi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı olduğu Keçiören ilçesindeki Aşağı Eğlence Mahallesi Giresun Caddesi'nde esnafa ziyarette bulunan Altınok, yeni bir vaat verdi.

"ANKAPARK'I YENİDEN AÇACAĞIZ"

Altınok, 20 Mart 2019'da 'Wonderland Eurasia' adıyla ziyarete açılan ve 2020'de ziyaretçi sayısındaki düşüş nedeniyle kapatılan atıl durumdaki ANKAPARK'la ilgili açıklama yaptı. Altınok, ANKAPARK ile ilgili planlarının sorulmasını üzerine "ANKAPARK'ı açmak lazım. Orada çürüyen maalesef milli bir servet var. Orayı tabii geliştireceğiz ama bir taraftan da hızlı şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, ANKAPARK'ı hizmete açacağız" diye konuştu.

foto-002.jpg

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN SÖZLERİNE YANIT

Altınok, CHP'nin Etimesgut Belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu'nun "Mansur Başkanımızın ayakları yere o kadar sağlam basıyor ki, o yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer." sözü hatırlatılarak, "Mansur Yavaş sizin için güçlü bir aday mı?" diye sorulması üzerine "Vallahi biz yürürken kimse titremiyor, bizde sevgi var. Biz titretenlerden değil, sevenlerden, kucaklayanlardanız. Biz titretmeye değil, gönüller almaya, gönüller yapmaya geliyoruz. Biz kibir adası değil, gönül adasıyız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.