TV8,5 şifresiz yayınlanacak maçlar: 12-17 Mart

TV8,5 şifresiz yayınlanacak maçlar: 12-17 Mart

Televizyon kanalı TV8,5, 12-17 Mart tarihleri arasında ekranlarına getireceği şifresiz futbol yayınlarıyla sporseverleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Avrupa kupalarından yerel liglere birçok mücadeleyi izleyicilerle buluşturan TV8,5, özellikle Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nden önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapacak.

manset.jpg

12-17 Mart arasındaki şifresiz yayın akışı, futbol tutkunlarını ekran başına kilitlemeye aday. TV8,5'in duyurduğu maçlar arasında Fenerbahçe'nin Union SG ile oynayacağı mücadele büyük ilgi çekerken, Arsenal-Porto ve Borussia Dortmund-PSV gibi önemli maçlar da sporseverlerin merakını çekiyor.

haber2.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'ın beklenmedik bir mağlubiyetin ardından Porto karşısında vereceği mücadele, Salı günü saat 23.00'te TV8,5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Çarşamba günü ise Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek finalistler belli olacak. Borussia Dortmund ile PSV arasındaki mücadele, saat 23.00'te TV8,5'ten naklen izlenebilecek.

haber3.jpg

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi heyecanı yaşanacak. Rıdvan Yılmaz ve Orkun Kökçü'nün takımları Rangers ile Benfica karşı karşıya gelecek. Aynı gün, Türk futbolseverler Aston Villa ile Ajax arasındaki mücadeleyi de TV8,5 ekranlarından izleyebilecek.

haber4.jpg

TV8,5 ayrıca Suudi Arabistan ve Hollanda'dan yayınlarına devam ediyor. Cuma günü Al Ahli ile Al Nassr arasındaki mücadele ile başlayacak olan yayınlar, Cumartesi günü Al Hilal ile Damac karşılaşmasıyla devam edecek. Pazar günü ise Hollanda Eredivisie'den üç önemli karşılaşma futbolseverlerle buluşacak.

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden tek temsilcimiz Fenerbahçe ise U.S Gilloise'yi evinde ağırlayacak. Karşılaşma, 14 Mart Perşembe günü saat 20.45'te EXXEN'de naklen yayınlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.