TYB 3’üncü Yazarlık Okulu’nu açtı: Çalışmalar kitaplaştırılacak

TYB 3’üncü Yazarlık Okulu’nu açtı: Çalışmalar kitaplaştırılacak

Türkiye Yazarlar Birliği Yazarlık Okulu’nun üçüncüsünü düzenleyecek. Kayıt yaptırmak için son gün 30 Ocak olarak açıklanırken; katılımcıların çalışmalarının kitaplaştırılacağı kaydedildi.

Yoğun ilgi ve istek üzerine Yazarlık Okulu’nun üçüncüsünün açıldığını duyuran Türkiye Yazarlar Birliği, “Yazar Okulu’nda, deneyimli yazarlar tarafından roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, haber ve metin yazarlığı dersleri verilecek” açıklamasında bulundu. TYB, yüksek başarıyla tamamlanan bir önceki Yazarlık Okulu’nun ardından yeni açılacak Yazarlık Okulu’nda da çalışmaların özveriyle kitaplaştırılacağı belirtildi.

322432.jpg

ÇALIŞMALAR KİTAPLAŞTIRILACAK

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi yoğun ilgi ve istek üzerine Yazarlık Okulu’nu yeniden açtı. Yazar Okulu’nda, deneyimli yazarlar tarafından roman, öykü, deneme, şiir, senaryo, haber ve metin yazarlığı dersleri verileceği belirtilen açıklamada, kayıt yaptırmak isteyen edebiyatseverlerin 30 Ocak 2024 tarihine kadar şahsen Ankara Şubesi’ne gelerek başvurularını yapabileceği belirtilerek katılımcılara eğitim sonunda sertifika verileceği ve çalışmalarının kitaplaştırılacağı kaydedildi.

yazarlik-okulu-arsiv2.jpg

SERTİFİKALAR TÖRENLE VERİLECEK

Türkiye Yazarlar Birliği yaptığı duyuruda, ilkini Birinci Ankara Edebiyat Festivali kapsamında düzenledikleri Yazarlık Okulu’nun başarıyla tamamlandığı ve Güldestesi kitabı olarak yayınlandığı vurgulanarak, 2023 yılındaki İkinci Ankara Edebiyat Festivali kapsamında açılan Yazarlık Okulu’ndaki çalışmaların ise kitap olarak yayınlanması ve sertifika töreni hazırlıklarının ise sürdüğü aktarıldı. TYB tarafından, yüksek başarıyla tamamlanan bir önceki Yazarlık Okulu’nun ardından üçüncü Yazarlık Okulu’ndaki çalışmaların da özveriyle kitaplaştırılacağı belirtildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.