İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

ÜÇ CEPHEDE SAVAŞAN TÜRKİYE

ÜÇ CEPHEDE SAVAŞAN TÜRKİYE

                Türkiye özellikle son yıllarda görülmemiş bir şekilde tarihi düşmanları tarafından çepeçevre sarılmış,  yok edilmek için,  her türlü haince, alçakça, sinsice, kalleşçe planlar uygulamaya konulmuştur. 

                Güçsüz, zavallı, eli kolu bağlı, köleleştirilmiş bir Türkiye için,  asla yan yana gelmesi mümkün olmayan güçler bir araya gelerek,  şeytani oyunlar sahneye koymuşlardır.       

                ABD nin FETÖ terör örgütünü kullanarak gerçekleştirdiği başarısız darbe girişiminden sonra, ülke çapında temizlik harekatı başlatılmış,  özellikle asker ve polis elbisesi giymiş teröristler bir bir tespit edilerek gereği yapılmış, yapılmaya da devam edilmektedir. 

                Darbe planlayıcıları,  darbenin başarısız olmasına üzülmüş olsalar da,  Türk asker ve polisinin güçsüzleştiğini düşünmeye,  ellerini ovuşturmaya başlamışlar, gerek Türkiye de gerekse Orta doğuda serbestçe at koşturabileceklerini sanmışlardır. 

                Buna o kadar inanmış olacaklar ki,  PKK nın alçakça, kalleşçe,  katliam ve suikastlarına her türlü destek verilmiş, Türkiye yi bir kaos ortamına sürüklemeye çalışmışlardır.

                               Ancak, tarihi düşmanlarımızın unuttukları çok önemli bir şey var.

                Türkler, tarih boyunca bulundukları topraklarda, ya şehit olmuşlar, ya da devlet kurmuşlardır.  Ama asla ne köle, ne de mülteci olmuşlardır.

                Türk Ordusu, “Fırat Kalkanı Operasyonu” ile Suriye ye girerek son derece kısa bir sürede tespit edilen hedefleri ele geçirmiş,  PYD yi ve DAEŞ i önüne katarak kovalamaya başlamıştır.  İşte tam bu sırada bilinen ama inkar edilen gizli pis ittifakta gün yüzüne çıkmıştır.  Demirtaş, Türk Ordusunun Suriye ye girmesini, "Kürtlerin kazanımlarını yok etmek" diye değerlendirirken,  DAEŞ ve PYD nin birbirlerine destek vererek hareket etmeleri bu gerçeği ortaya koymuştur.

                Fırat'ın ne doğusunda, ne de batısında hiçbir terör gurubu olmamalıdır.  Türkiye nin güvenliğini tehlikeye sokacak hiçbir şeye fırsat verilmemelidir.  Sınır güvenliği tam olarak sağlanıncaya kadar Türk Ordusu Suriye den çıkmamalıdır. Kim bu durumdan nasıl rahatsız oluyorsa olsun, asla dikkate alınmamalıdır. ABD, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa gibi birçok ülke binlerce km uzaklıktan gelip müdahale ediyorsa ve buna kimsenin sesi çıkmıyorsa, yüzlerce km sınırı olan  ve sınır güvenliğini sağlamak zorunda bulunan Türkiye nin müdahalesi kadar daha doğal bir şey olamaz.  Ülkemize yönelik bütün terör eylemlerinin,  Suriye den,  Kuzey Iraktan giren teröristler tarafından yapıldığı da herkes tarafından bilinmektedir.

                Türkiye’nin bu operasyonu, hem Türkiye’ye, hem de Suriye’ye huzur ve barış getirecektir.

                Türkiye,  içeride hala varlığını devam ettiren kılcal damarlarımıza kadar nüfuz etmiş olan FETÖ terör örgütü ile,  doğu, güneydoğu ve ülkenin bir çok yerinde PKK ile Suriye’de  PYD ve DAEŞ ile mücadele etmektedir. Aslında bütün bu örgütlerin tek bir adı var. Uluslararası küresel güçlerin her türlü desteğini alan, taşeron örgüt, PKK…

 

                Sayın Devlet Başkanımızın sözlerine aynen katılıyoruz;

                “BİZİ BÖLEMEZSİNİZ, VATANIMIZI PARÇALAYAMAZSINIZ, BAYRAĞIMIZI İNDİREMEZSİNİZ, EZANIMIZI SUSTURAMAZSINIZ, BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEZSİNİZ, BİZE BOYUN EĞDİREMEZSİNİZ...”

                BİZ, VATANI, DEVLETİ, BAYRAĞI, MİLLETİ, İNANCI VE ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN, ÇIPLAK ELLE, TANKA, TOPA, TÜFEĞE, UÇAĞA SALDIRAN, DÜNYANIN EN ONURLU, EN ŞEREFLİ, HÜRRİYETİNE DÜŞKÜN, MAZLUMLARIN HAMİSİ, ZALİMLERİN KORKULU RÜYASI BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ.

                SİZ İSE, ANCAK, ZAVALLI, MASUM, SAVUNMASIZ, GÜÇSÜZ İNSANLARA ZULMEDEN, KATLİAMLAR YAPAN, ACIMASIZ KORKAK ZALİMLERSİNİZ.  ALLAH' IN LANETİ SİZE,  RAHMETİ BİZE OLACAKTIR. 

                BİZ,  TARİH BOYUNCA OLDUĞU GİBİ,  SAHİP OLUĞUMUZ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİN BİZE VERDİĞİ GÜÇ VE İNANÇLA, İNSANLIĞA, BARIŞ, HÜRRİYET, ADALET VE KARDEŞLİK GETİRİRİZ.    

                SİZ, KALLEŞ, ALÇAK, KİRLİ PİS İLİŞKİLERLE DÜZENLEDİĞİNİZ OYUNLARLA,

                ANCAK BİZİM SAKALIMIZI TRAŞ EDERSİNİZ.

                ALLAH (C.C.) VAADİ ;                   

                "SİZİN ÖLÜLERİNİZ CEHENNEME, BİZİM ŞEHİTLERİMİZ CENNETE GİRECEKTİR.."                                                                            

                                                                                             

İsmet TAŞ

İç Anadolu Birliği Genel Başkanı

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR