Ulaştırma Bakanı açıkladı: Ağır vasıtalar trafiğe çıkamayacak

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Ağır vasıtalar trafiğe çıkamayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram trafiğini azaltmak için ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da önemli açıklamalarda bulundu.

Bayram tatili dönüşünde sürücülerin trafik kurallarına uymasının çok önemli olduğunu vurgulayan Bakan Uraloğlu, tatil dönüşü yollarda trafiğin yoğunlaşacağını ifade etti.

Uraloğlu, bu yoğunlaşmanın önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile koordineli çalışarak ağır taşıtların Pazar günü için belirli güzergahlarda trafiğe çıkmamaları noktasında bir karar aldıklarının altını çizdi.

Alınan bu kararla trafik yoğunluğunun biraz daha azalacağını ifade eden Uraloğlu, “Mutlaka biz dönüş yolunda acele etmeden zamanında yola çıkarak, kurallara uyarak inşallah varacağımız yerlere varalım istiyoruz. 81 ilimizin tümünde tedbirlerimizi almış durumdayız. Trabzonumuz’da da bayram boyunca belli etkinliklerimiz olacak, belli ziyaretlerimiz olacak. Ramazan’ın sonunda bayram sevinci yaşadığımız günlerdeyiz. Tekrar bütün milletimizin bayramı mübarek olsun, Trabzon’dan bütün milletimize bütün arkadaşlarımızla beraber selamlarımızı gönderiyoruz, hayırlı bayramlar diliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.