Ünlü ekonomistten korkutan "dolar" değerlendirmesi!

Ünlü ekonomistten korkutan "dolar" değerlendirmesi!

Selçuk Geçer, Youtube hesabından yaptığı dolar değerlendirmesinde "Dolar kuru düşmüyor arkadaşlar, 32,27 TL ile 32,80 TL arasında yüzdelik bir fark yok" ifadelerini kullandı.

Dolar kuru ile ilgili yaptığı açıklamalar ile bilinen Selçuk Geçer, konuştu. Dolar kurundaki sürekli değişimin analizini yapan . Ekonomist Selçuk Geçer, Kapalıçarşı ve Bankalararası Piyasa arasındaki fiyat farkının gerçek durumu yansıtmadığını kaydetti.

"ŞU ANKİ DURUM DURGUNLUK DEĞİL"

Geçer, dolar kurundaki istikrarsızlığı değerlendirirken 32,27 TL ile 32,80 TL arasındaki farkın çok önemli olmadığını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Doların anlık değişimleri genellikle normal dalgalanmalar olarak nitelendirilebilir. Şu anki durum ise durgunluk olarak değil, daha çok bir düz çizgi hareketi olarak görülebilir"

"BÜYÜK DEĞİŞİMLERE TANIK OLABİLİRSİNİZ"

Geçer ayrıca “Bu tür durgunluklar pek hayra alamet değildir. Dolar düşüyor demek için doların bir anda 27 TL olması gerek” diye konuştu ve önceki açıklamalarında doların ani yükselmesinden kaçınılması gerektiğini vurgulayarak, "Bir gün uyandığınızda büyük değişimlere tanık olabilirsiniz. Ancak doların istikrarlı bir şekilde 60 TL seviyesine gerilemesi ve piyasayı sarsmadan hareket etmesi daha sağlıklı olacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.